Zeleni špageti s keljom i parmezanom

Sastojci:

200 g Ragusa špageta
4 češnja češnjaka
250 g kelja
40 g ribanog parmezana
žlica maslinovog ulja
sol, papar

Priprema:

Ragusa špagete kuhajte 8 min. Stabiljku kelja uklonite, a lišće narežite kao i oguljeni češnjak. Na tavu ubacite češnjak i kelj, prelijte žlicom ekstra djevičanskog maslinovog ulja i kratko popržite. Zajedno s parmezanom stavite u sjeckalicu i kratko usitnite. Dobiveni umak stavite u zdjelu, ubacite kuhane špagete, blago začinite, dobro promiješajte i Zeleni špageti spremni su za serviranje!

Podijeli!

Email
Facebook
X
LinkedIn
WhatsApp
Reddit
Telegram

Istražite druga jela!

Domaći široki rezanci s šampinjonima
Široki rezanci s lososom
Lazanjete s pancetom
makaroni u bijelom umaku s piletinom
1 2

Cijenimo vašu privatnost

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo pregledavanja, posluživali personalizirane oglase ili sadržaj i analizirali naš promet.

Klikom na “Prihvati sve”, pristajete na našu upotrebu kolačića.